مجتمع تخصصی در و پنجره کسری

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

بهترین روش ها برای نگهداری پنجره UPVC


نحوه نگهداری در و پنجره های UPVC

•    با فاصله های زمانی معین و به طور مرتب ، تمام قطعات مکانیکی و متحرک پنجره ها را روغن کاری کنید. البته روغن کاری باید توسط روغن های رقیق موجود انجام شود تا به نگهداری پنجره کمک کند.
•    به منظور دوام بیشتر لاستیک های درزگیر در پنجره ها، در بازه زمانی مشخص و حداکثر سه ماه یکبار آن ها را توسط پارچه ای حاوی صابون مایع تمیز کنید. زیرا این عمل انعطاف، نرمی و تمیزی لاستیک ها را به به شما هدی می دهد.
•    برای تمیز کردن پنجره ها می توانید از مخلوط آب و صابون استفاده کنید.این امر باعث می شود بدون باقی گذاشتن اثر گردو غبار، پنجره ها را براق سازد.
•    می بایست پارچه ای بدون پرز را جهت تمیز نمودن پنجره ها انتخاب کنید، تا بتوان به راحتی سطوح پنجره ها را تمیز کرد.
•    اگر پس از نصب پنجره ها، هنوز فعالیت های اجرایی ساختمان باقی مانده است، نباید کاور روی پنجره ها را بِکنید تا از آسیب به بدنه آن ها جلوگیری شود. همچنین نبایستی این کاور ها را به مدت طولانی بر روی پنجره ها باقی بگذارید. چرا که نکندن چسب ها باعث می شود اثر چسب تا مدت ها بر روی پنجره های باقی بماند.
•    به طور مرتب دستگیره ها و قسمت های متحرک دیگر پنجره ها مانند لولا ها را وارسی کنید که شل و هرز نشده باشند. معمولاٌ با چک کردن منظم این قسمت ها، می توانید پیچ مربوطه را یافت و آن را پیش از بروز مشکل محکم کرد.

برای مشاهده محصولات کلیک کنید


•    در هنگام فعالیت های بازسازی از قبیل سیمانکاری و نقاشی ساختمان و … لازم است تا روی پنجره ها را با پوشش مناسبی پوشاند تا آسیبی به پنجره نرسد. در صورت آلوده شدن پنجره ها لازم است تا به دقت پنجره ها را تمییز کنید تا وجود این مواد باعث کدر شدن سطوح پنجره نشود.
•    با توجه به تنوع یراق آلات در نظر گرفته شده، جهت پنجره های UPVC  ، می بایست دستور العمل های مفیدی که از طرف سازنده در خصوص  نحوه استفاده از آن ها ارائه می گردد، به دقت صورت پذیرد تا در صورت بروز هر گونه مشکل، بتوان آن را بر طرف کرد یا از گارانتی پنجره استفاده کرد.
•    از نزدیک نمودن وسایل حرارت زا همچون آتش جوشکاری و یا شعله مستقیم به پنجره های یو پی وی سی اجتناب کنید.
•    برای مطمئن شدن از بکارگیری گالوانیزه داخل پروفیل های در و پنجره UPVC  می توانید از آهن ربا استفاده کنید. درصورت عدم حصول اطمینان در اولین فرصت سازنده در و پنجره را مطلع سازید.

رعایت موارد مذکور در رابطه با تمیز کردن و مراقبت از پنجره ها، می تواند زیبایی و سلامت دایمی آن ها را تضمین کند.

  • مهدی شریفی

مزایا و معایب توری پنجره و انواع توری های پنجره

با وارد شدن به فصل تابستان و گرم شده هوا، دوباره با وفور حشرات روبرو می شویم و معمولا نمی توان در این هوای گرم، مخصوصا شب ها، پنجره و یا درب منزل را باز نگذاشت و از هوای آزاد لذت نبرد. باز گذاشتن درب و پنجره موجب این می شود تا حشرات وارد منزل ما شوند، ولی برای اینکه بتوانید از این ورود حشرات جلوگیری کنید توری های پلیسه بهترین گزینه هستند که مورد استفاده قرار می گیرند. توری های معمولا دونوع جنس دارند، یا پارچه ای هستند و یا فلزی که هر کدام مزایا و معایبی دارند که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.

فروش ویژه توری پلیسه

توری پنجره پلیسه ای

توری های پلیسه ای که جدیدا وارد بازار شده اند توانسته اند بازار این صنعت را به دست آورند و سایر توری ها را از بازار کنار بزنند.

توری پلیسه ای سه مدل تولید می شود:

توری پلیسه تک فریم

توری پلیسه ای دو فریم.

توری پلیسه ای ثابت

این مدل از توری های بسیار مقاوم تر در برابر افتاب و خوردگی نسبت به سایر توری ها می باشد. در ادامه برای شما به توضیح یک مدل از این توری ها پرداخته ایم .

توری پلیسه ای آکاردئونی

این مدل از طوری به علت قابلیت تا شدن به صورت آکاردئونی، بسیار خاص تر به نظر می رسد. همچنین این توری نسبت به سایر توری های آهنی بسیار مقاوم تر در برابر آفتاب و یا خوردگی می باشد.

مزایا توری پلیسه ای

  • گارانتی 24 ماهه
  • مقاوم بودن در برابر افتاب و خوردگی
  • سبک بودن
  • قابلیت باز و بسته شدن

معایب پنجره پلیسه ای

  • قیمت بالا نسبت به سایرین

توری پنجره و درب آلمینیوم

یکی دیگر از انواع توری های بسیار معروف می باشد که هم در منازل و هم برای مکان های اداری و صنعتی نیر مورد استفاده قرار می گرید . توری آلومینیومی انواع مختلفی را دارد. که به سه شکل ثابت، ریلی و لولایی تقسیم می شود. یکی از اصلی ترین معایب این از توری ها این است که بسیار قدیمی است و زیبایی خاصی ندارد و همچنین در رابطه با ورود نور و پاکسازی نیز رضایت بخش نمی باشد.

توری پنجره پارچه ای یا نخی

همانطور که می دانید توری ها نوعی تهویه برای منزل ها هستند. توری پارچه ای یکی از پر کاربرد ترین توری ها است که برای منازل استفاده می شود. علت محبوبیت این توری ها این است است که قیمت پایینی دارد و به راحتی نیز قابل نصب است، طوری که یک فرد عادی می تواند آن را در منزل خود نصب کند. در ادامه از مزایا و معایب این نوع از توری ها بیشتر بدانید.

مزایا توری پارچه ای 

  • سهولت نصب و سرعت در نصب بالا
  • آسان تهیه کردن
  • قیمت ارزان
  • راحتی در تعویض

معایب توری پارچه ای 

  • مقاوم نبودن در برابر باد و باران
  • پوسیدگی و پارگی
  • قابل اشتعال
  • مهدی شریفی

مزایای استفاده از پنجره های upvc

یکی از عوامل مهم در گرمایش زمین و اقزایش گاز های گلخانه ای ، استفاده بیش از حد و نامناسب از انرژی گرمایی است که با استفاده از پنجره های upvc بسیار کاهش می یابد . در بیشتر کشور های صنعتی بیش از 40 درصد از کل انرژی مصرفی در ساختمان های مسکونی و اداری یا تجاری مصرف می شود . که بیش از نیمی از این مقدار صرف سرمایش و گرمایش می شود .بهتر است این میزان به حداقل برسد .

از آن جایی که بیشتر انرژی گرمایی از پنجره ها و در های ساختمان خارج می شود لازم است این مکان ها به طور کامل و با بازده بالا عایق بندی شود .این کار باعث کاهش هدر رفت انرژِی و سوخت های فسیلی می شود .

مهم ترین هدف از تولید و استفاده از پنجره های upvc مقرون به صرفه بودن این پنجره ها نسبت به قیمت و صرفه جویی در مصرف انرژی است . حدود 40 درصد از انرژی گرمایی ساختمان ها از راه پنجره ها هدر می رود .این هدر رفت را می توان با استفاده از در و پنجره های upvc به میان قابل توجه و زیادی کاهش داد . این کاهش هدر رفت باعث کاهش هزینه های انرژِی خانوار می شود .

این پنجره ها دوام بسیار بالایی داشته و با طول عمر حداقل 35 سال به مراتب بیشتر از پنجره های فلزی یا چوبی عمر می کنند .

شیشه این پنجره ها در برابر عوامل جوی ، اشعه ماورای بنفش و انواع اسید ها مقاوم هستند و به آسانی تمیز می شوند و همچنین نیاز به مراقبت خاصی ندارند .

پنجره های قدیمی چند وقت یک بار نیاز به رنگ آمیزی دارند تا از حمیدگی ، پوسیدگی و زنگ زدگی مجفوظ بمانند اما پنجره های upvc هیچکدام از این مشکلات را ندارند.

به علت استقاده از نوار های آب بندی لاستیکی از ورود هرگونه آلودگی محیی به داخل ساختمان جلوگیری می شود .

در این پنجره ها قفل تنها در مکان دستگیره نیست و دو یا چند قفل دیگر هم بنا به نیاز در پنجره نصب می شود که این موضوع ایمنی پنجره را بالا می برد و نسبت به پنجره های قدیمی بسیار امن تر هستند .

از لحاظ ظاهری این پنجره با رنگ ها و طرح های مختلف در زیبایی نمای ساختمان شما تاثیر به سزایی دارد .

همچنین این بنجره ها دارای مدل های مختلف قوس دار با باز شو های مختلف هستند .

پنجره های upvc با داشتن پروفیل های مخصوص بازسازی به راحتی قابل تعویض با پنجره های قدیمی هستند بدون ایجاد تخریب جدی در ساختمان .

اگر در مناطقی زندگی می کنید که در مرکز شهر است یا آلودگی های صوتی محل سکونت شما را احاطه کردند باید بدانید که این پنجره ها نه تنها انرژی گرمایی را ذخیره می کنند بلکه عایق بسیار مناسبی برای آلودگی های صوتی می باشند .

موارد ذکر شده تنها بخشی از خصوصیت های پنجره های upvc هستند .

همین حالا پنجره خانه خود را از گروه کسری سفارش دهید !

  • مهدی شریفی

یراق آلات درب و پنجره upvc

مجتمع تخصصی کسری با هدف آشنایی بیشتر مشتریان با انواع برند یراق آلات استفاده شده در درب و پنجره upvc و بر طرف کردن نیاز مشتریان در صورت نیاز به هر کدام از یراق آلات این برند ها ، اقدام به معرفی انواع یراق آلات و برند های مطرح جهان در این صنعت کرده است .

انواع یراق آلات :

1- اسپانیولیت :

اسپانیولت قسمتی از یراق است که به صورت سرتاسری در کنار لنگه بازشو درب یا پنجره قرار می گیرد و هنگام بسته شدن درب یا پنجره زبانه های آن با فریم درگیر شده و لنگه را به سمت داخل می کشد و لنگه درب را کیپ کرده و مانع نفوذ هوا می شود . اسپانیولت های آلمانی امنیت و قیمت بسیار بالاتری نسبت به اسپانیولت های ترک دارند .

2 – دستگیره ها :

دستگیره ها بسته به نوع بازشو پنجره متفاوت هستند . می توانند دو تا چهار حالت چرخش داشته باشند .

3 – لولا ها :

لولا ها در سه دسته کتاب ، دری و پنجره ای قرار می گیرند ، همچنین انواع بازشو پنجره لولاهای متفاوتی دارند .

4 – مکانیزم های قفل :

این یراق مخصوص درب های سرویس طراحی و ساخته شده است . باید به این موضوع توجه داشت که در طراحی و ساخت درهای سرویسی ، بدلیل حفظ سلامتی ، باید از ایزوله کامل اجتناب ورزید . بدین جهت استفاده از یراق آلاتی که ایزوله کامل را فراهم می کنند، برای این گونه از درب ها توصیه نمی شود. این یراق بدلیل نداشتن اسپانیولت، درصد کمتری از ایزولاسیون را فراهم می کنند و برای درب های سرویس به خصوص درب های حمام توصیه می شود.

5 – سیلندر قفل :

ابتدا درب را با فشار دست می بندیم . سپس دستگیره را تا انتها به سمت بالا فشار می دهیم. کلید یا سوئیچ روی سیلندر را در جهت بسته شدن درب، تا انتها می چرخانیم. این عمل موجب قفل شدن حرکت دستگیره می شود.

برای باز کردن قفل درب، کلید را در جهت بازشدن درب تا انتها می چرخانیم. سپس دستگیره را به سمت پایین فشار می دهیم. ممکن است یک مقدار دستگیره سفت عمل کنند، در این حالت از بازبودن درب اطمینان حاصل کنید ( کلید را تا انتها در جهت باز شدن بچرخانید ) و با دست فشار بیشتری به دستگیره اعمال کنید.


6 – پیچ سرمته ، پیچ سرسوزنی و سرستاره

7 – یراق دو حالته :

پنجره های دوحالته به دلیل حداکثر عایق بودن در مقابل اتلاف انرژی و ورود آلودگی صوتی امروزه در جهان از جایگاه ویژگی ای برخوردار است. سیستم یراق دو حالته به یکی از محبوبترین سیستم های پنجره در ساخت و ساز کشور نیز تبدیل شده است. دستگیره های نصب شده بر روی سیستم یراق دو حالته در دوحالت چرخش 45 درجه و 90 درجه دو نوع بازشو را به وجود می آورند.

8 – یراق آلات کشویی :

پنجره با سیستم یراق کشویی بدلیل بهره وری کمتر در زمینه جلوگیری از اتلاف انرژی نسبت به انواع دیگر بازشوها ، این روزها کاربرد خود را کم کم از دست می دهد.مشاوران طراحی پنجره به همین دلیل سعی می کنند حتی المقدور از دیگر انواع بازشوها برای قسمت های مختلف ساختمان استفاده کنند.اما هنوز هم در بخش های مختلفی از ساختمان لازم است تا پنجره با سیستم یراق کشویی نصب شود. پنجره با سیستم یراق کشویی مزیت بزرگی دارد که در هنگام بازشدن پنجره فضای داخل را اشغال نمی کند و جلوی پرده نصب شده را نمی گیرد. به همین دلیل در قسمت های خانه که این مسئله اهمیت زیادی دارد لازم است یا از پنجره با سیستم یراق کشویی یا از پنجره  با سیستم یراق فولکس  واگنی استفاده کرد. بدلیل گرانی یراق فولکس واگنی ،سیستم  یراق کشویی از مقبولیت بیشتری برخوردار است .

9 – یراق فرانسوی

10 – یراق کلنگی :

استفاده رایج از یراق کلنگی مربوط به پنجره سرویس های بهداشتی و حمام است. در این فضاها دید به بیرون اهمیتی ندارد و تنها ورود نور و تهویه هوا اهمیت دارد. معمولا این پنجره ها در اندازه های کوچک ساخته می شود و خروج بخار هوا را به راحتی ممکن می سازد.

11 – گیره های اسپانیولت – زاماک ها

12 – بست های میانی – کانکشن ها

13 – اسپیسر ها

14 – چسب ها

15 – زبانه مقابل

  • مهدی شریفی